Din Bokning

 • 1

 • 2

 • 3

Kontaktuppgifter

Önskad tid

Typ av bokning

 • SynundersökningNytillpassning av linserKontroll av linser

Fyll i formuläret så kontaktar en av våra medarbetare dig för att bekräfta din bokning.

ajax-loader

Du kan även kontakta oss på:

08-556 470 60

Skärholmen

Backmans Skärholmen var den första butiken inom Backmans gruppen och startade redan 1959 men låg då i Björkhagens centrum. Under 80-talet var butiken uppdelad med glasögon på gatuplan med en separat kontaktlinsavdelning en trappa upp som drevs av Bo “Bosse” Aronson. När Skärholmens centrum byggdes om 2008 flyttade Backmans in i våra nyvarande lokaler och slogs samman till en fullservice optiker för glasögon och kontaktlinser.

Backmans Skärholmen är idag en modern version av den traditionella familjeoptikern. I butiken träffar du vårt lojala och erfarna team som mellan sig har över 140 års erfarenhet inom optik – det finns i princip inget vi inte sett tidigare. Många av våra kunder har gått här sedan barnsben och vi tar ofta hand om både barn, föräldrar och far- och morföräldrar i samma familj.

Hos oss hittar du också ett av sveriges största utbud av färgade kontaktlinser, både med och utan styrka. Många optiker undviker färgade linser vilket leder till att kunderna tvingas online att köpa utan rådgivning eller kunskap om korrekt hantering. När du handlar hos Backamns får du förutom tillgång till vårt enorma utbud också tryggheten att handla från en legitimerad optiker som sätter din ögonhälsa i första rummet.

KONTAKTA OSS

Hör av dig

skarholmen@backmansoptik.se
Skärholmsgången 14
Skärholmen Centrum

Öppetider

 • Måndag - Fredag
  09:30 - 18:30
 • Lördag
  10:00 - 16:00
 • Söndag
  Stängt

Skärholmen Team

Agneta

Assistent

Helene

Optometritekniker

Anna

Assistent

Marita

Leg. Optiker

Susanne

Leg. Optiker

Ingela

Leg. Optiker

Anja

Leg. Optiker

Daniel

Leg. Optiker

Kommer snart

Behöver du hjälp eller har en fråga?

Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi så snabbt vi kan