Pröva kontaktlinser

Det är kanske svårt att se fördelarna med kontaktlinser eftersom det kan kännas jobbigt, eller rent ut sagt läskigt, att byta från glasögon till kontaktlinser. Det är dessutom lite av en djungel där ute bland alla olika typer av linser. Hos oss på Backmans Optik har vi stor erfarenhet av att hjälpa dig som vill pröva kontaktlinser. Vi har haft många kunder som tidigare trott att kontaktlinser inte var något för dem där vi med goda resultat hittat de linser som passat just dem och deras livsstil.

Så om du någon gång i ditt liv har tänkt tanken att du skulle vilja prova kontaktlinser istället för glasögon men aldrig riktigt vågat, så är du inte ensam. Och om du någon gång tidigare tagit det första steget och provat linser hos din optiker men utan något bra resultat, ge inte upp – det var bara inte de rätta linserna för just dig!

Vilka linser är rätt linser för mig?

Om du har en aktiv livsstil och behöver bära glasögon hela tiden, även när du tränar, så har du säkert lekt med tanken om endagslinser. Att jogga eller att gå på yoga är till exempel inte alltid lätt med glasögon. Med endagslinser behöver du inte permanent bosätta dig i linser, de är lätta att använda när det passar och behövs, till exempel när du tränar.

Det är ingen fara om du har ett lite mer komplext synfel, med vår hjälp och expertis kan vi tillsammans hitta de bästa endagslinserna för just dig. Visste du till exempel att endagslinser finns även för dig som behöver progressiva linser och för dig med astigmatism?

Såklart har kontaktlinser andra fördelar och det är därför inte bara yogisar och löpare som har nytta av dem. Vi erbjuder även olika 2-veckorslinser och månadslinser, till exempel CooperVision månadslinser, som kanske är bra för dig som vill byta till kontaktlinser mer permanent. “Tyvärr” så är ju Sverige ett land med ett lite extra kallt klimat ibland, och alla glasögonbärare där ute vet säkert hur det är under de kalla dagarna. Vi är ute på stan och när det är dags för fika går vi in på ett sådär härligt och varmt inbjudande kafé och så immar glasögonen igen.

Med kontaktlinser slipper du det och du behöver aldrig mer förlora synen temporärt för en kopp kaffe. Vi har även progressiva linser, dygnet runt linser och färgade linser och våra optiker kommer att hjälpa dig att välja rätt.

Köpa kontaktlinser

Kom in i en av våra butiker, vi har öppet som vanligt. Eller så kan du enkelt köpa linser online på vår hemsida. Som kund hos Backmans Optik behöver du inte fylla i ditt recept utan vi använder det senaste receptet i våra journaler när du handlar online.

Just nu får du även 25% rabatt på kontaktlinser från CooperVision. Erbjudandet gäller fram till slutet av augusti och vid köp av endagslinser för 4 månader eller en årsförbrukning av månadslinser.

Klicka här för att boka tid eller för att kontakta oss. Du hittar våra butiker Skärholmen, Vällingby, Upplands Wäsby och Uppsala.