Topp tre stilar i höst och vinter

Denna höst och vinter är butiken fylld med nya kollektioner av trendiga glasögon, från märken runt om i världen.

Vi har plockat fram tre stilar vi tycker särskilt mycket om just nu, där alla kan hitta något. Enkelt och elegant från Ørgreen för dig som hittar trygghet i minimalismen, orädd och djärv design från Eque.M för dig som är sugen på något nytt och den ljuvliga ungdomliga stilen från Guess för en lekfull attityd.

Ørgreen

Ørgreen

Ett numera globalt glasögonmärke som föddes i Köpenhamn 1997, där de fortfarande är baserade. Precis som vi, älskar våra grannar i söder minimalistisk design. Bågarna från Ørgreen symboliserar just detta. Med material av hög kvalitet skapar de tidlösa bågar med strategiskt placerade färgklickar här och där. Dessa bågar är en perfekt look för dig som vill att dina glasögon ska smälta ihop med din outfit utan att försvinna.

Eque.M

Eque.M

Eque.M är ett nytt märke, men designern Eque M har hängt med ett tag. År 2005 skapade han framgångsrika Frency & Mercury i Kalifornien, men nu har han återvänt till Japan med sitt eget märke. För Eque M är dina glasögon det viktigaste du har i garderoben.

Den nya kollektionen från Eque.M symboliserar det orädda och djärva – en kavat attityd. Handgjorda i Japan med inslag från japanskt mode. En perfekt båge för dig som letar efter något vågat som kan piffa upp din garderob.

Guess

Guess

Guess är ett klassiskt märke som alltid har symboliserat ungdomen. Skapat på 80-talet av franska bröderna Marciano i USA dit de hade emigrerat. Denna blandning av europeiskt och amerikanskt syns ofta i deras glasögon. Den senaste kollektionen från Guess är ett trendigt utbud av eleganta, tidlösa mönster som bygger på deras ikoniska ungdomliga stil. Vi tror dessa bågar skulle passa perfekt till alla som vill ge sin garderob en ny start, något lekfullt att pigga upp din vardag med.

Välkommen in och prova

Kom gärna in till butiken och prova dig fram i de nya kollektionerna. Det är såklart viktigt att det blir rätt. Vi är här för att hjälpa och ge råd. Hitta din lokala optiker och Backman-butik här.